Ook benieuwd naar het New European Bauhaus? Meld u dan nu aan om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn voor het Nederlandse kennisveld! Registraties zijn geopend voor de online webinar op 25 januari.


Uitnodiging: “Bouwen aan het New European Bauhaus: nu & in de toekomst”

New European Bauhaus en het Nederlandse Kennisveld

Het New European Bauhaus biedt mensen tal van manieren om hun persoonlijke leefomgeving niet alleen te verduurzamen, maar ook mooi en inclusief te maken. Het New European Bauhaus is geïntroduceerd door Commissievoorzitter Ursula Von der Leyen in haar State of the Union-toespraak van 2020, als onderdeel van de Green Deal. De afgelopen twee jaar heeft het initiatief zich snel ontwikkeld met onder meer NEB-prijzen, calls, een festival en verschillende projecten vanuit het ‘NEB Lab’.

 

Maar wat zijn hierin de kansen voor het Nederlandse kennisveld? En hoe zijn Nederlandse onderzoekers al betrokken? Hierover gaat de webinar “Bouwen aan het New European Bauhaus: nu & in de toekomst”.

 

U kunt zich aanmelden via het registratieformulier.

Programma

Lorenzo de Simone (JRC)

Mareile Zuber (Centre of Expertise for Creative Innovation, Hogeschool van Amsterdam) & Andrew Switzer (Hogeschool van Amsterdam)

Frank van der Hoeven (TU Delft)

Q&A

Praktische informatie

Datum en tijd: Woensdag 25 januari, 15:00 – 16:00

Taal: Engels

Format: Online webinar (MS Teams)