Vergaderzalen

Neth-ER heeft twee vergaderruimtes ter beschikking voor respectievelijk 12 en 45 personen. Neth-ER kan zorgen voor de catering van de lunch, en daarnaast is er altijd een drankenarrangement aanwezig in de zalen. Op het reservatieformulier kan u uw lunchwensen kenbaar maken. OPGELET: Omwille van de huidige situatie kunnen we geen reservaties accepteren tot en met 1 juli 2021.


Vergaderzalen

Wilt u gebruik maken van extra apparatuur, geen enkel probleem, wij zorgen ervoor. Tevens is er in elke vergaderruimte WIFI aanwezig/beschikbaar. Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen.

Bent u geïnteresseerd in 1 van onze zalen vul dan het reservatieformulier in en u ontvangt een reactie/prijsofferte van ons. Bij het verzenden van het formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kosten

De tarieven voor het gebruik van de vergaderfaciliteiten staan hieronder vermeld bij de verschillende vergaderruimtes. Al onze genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Onze leden en hun achterban, zoals roc’s, hogescholen en universiteiten, en het Ministerie van OCW betalen niet voor zaalgebruik, maar wel voor het gebruik van de apparatuur, de kosten voor het drankarrangement en een personeelstoeslag. De tarieven voor het gebruik van de vergaderfaciliteiten staan hieronder vermeld bij de verschillende vergaderruimtes.

Overnachtingen, restaurants en parkeergelegenheid in Brussel

Wij bieden geen overnachtingen aan, maar wij kunnen u wel een aantal hotels adviseren. U kan de lijst van hotels, restaurants en parkeergelegenheid hier downloaden.

 

 

 

Vergaderzalen & faciliteiten

    Luxemburg vergaderzaal   Brussel vergaderzaal
     
         
Aantal personen  
 • Max. 12 personen
 
 • Max. 45 personen in theateropstelling
 • Max. 20 personen in U-opstelling
Faciliteiten  
 • PC met smartboard
 • Airco 
 
 • PC met beamer
 • skype conference
 • Airco
Prijzen*  
 • Halve dag: €200
 • Hele dag: €350
 
 • Halve dag: €275
 • Hele dag: €500

 

 

 

* leden en achterban betalen geen zaalhuur


 

 Arrangementen, huur apparatuur & personeelstoeslag

  Prijs Ledenprijs
Huur scherm Halve dag: €25
Hele dag: €50
Halve dag: €10
Hele dag: €20
Skype Conference Halve dag: €25
Hele dag: €50
Halve dag: €10
Hele dag: €20
Drankarrangement** €7,50 per persoon €7,50 per persoon

Lunch
VIP lunch 

€15 per persoon
€25 per persoon 
€15 per persoon
€25 per persoon 
Personeelstoeslag 1-19 personen: €15 per uur
20-50 personen: €30 per uur
1-19 personen; €5 per uur
20-50 personen: €10 per uur

** Het drankarrangement bestaat uit verse koffie, thee, water en frisdrank.

 

 

Algemene voorwaarden

Na het indienen van het reservatieformulier is uw reservering nog niet definitief, deze is pas definitief nadat deze door een Neth-ER medewerker per e-mail is bevestigd.

Gereserveerde zalen kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van tevoren. Indien er later wordt geannuleerd, of 'no show' worden 50% van de totale kosten in rekening gebracht.

Bij het reserveren van een zaal kunt u lunchwensen aangeven, Neth-ER verzorgt de lunch en zal uw wensen respecteren, indien u via uw eigen cateraar lunch wilt laten serveren, worden hier servicekosten voor in rekening gebracht.