Floor Peeters

Beleidsmedewerker

Leden: MBO Raad, JOB MBO, KNAW

Dossiers: MBO, Erasmus+ KA2 en KA3, Digitalisering, internationale samenwerking onderwijs, microcredentials, kwaliteitszorg, MSCA, science for policy en structuurfondsen.

 

Floor heeft haar Bachelor Franse taal en cultuur en haar Master International Relations: Global Conflict in the Modern Era behaald aan de Universiteit Leiden. Na haar stage bij de Kennis & Innovatie afdeling van de Nederlandse ambassade in Parijs leidden de wegen naar een Blue Book Traineeshop bij DG RTD (onderzoek en innovatie) van de Europese Commissie, bij de unit voor de coördinatie van de Joint Undertakings en de agentschappen. Kort daarna ging ze aan de slag als assistent bij de afdeling internationale samenwerking van DG EAC (onderwijs, o.a.).

 

Bij Neth-ER zal Floor zich vooral bezighouden met het mbo en digitalisering, capaciteitsopbouw en internationale samenwerking op het gebied van onderwijs.

 

Naast haar passie voor het maatschappelijk belang van het kennisveld, heeft Floor veel interesse in wereldliteratuur, koken, muziek en videogames.