Dominique Selier

Beleidsmedewerker

Leden: Nuffic, NWO, NFU

Dossiers: ERA, gezondheid, partnerschappen & citizen science, vergelijking & erkenning, LLO, Green Deal & SDG’s, PO/VO, inclusie & diversiteit en kennis & vluchtelingen.  

 

Dominique heeft haar Bachelor European Studies aan de Haagse Hogeschool behaald. Tijdens haar studie volgde zij Franse en Spaanse lessen en de minor politieke wetenschappen aan de Université du Québéc à Montréal. Daarna heeft zij aan de Universiteit Maastricht haar pre-Master en Master European Studies behaald, met een specialisatie in Global Governance en Policy. Haar scripties troffen het buitenlandse vredesbeleid van de Europese Unie en de rol van maatschappelijke organisaties, vanuit haar interesse voor geopolitiek en mondiaal burgerschap.

 

Tijdens haar studie liep zij stage bij Neth-ER en deed zij onderzoek naar de Nederlandse beleidsintegratie van duurzaamheidscompetenties in het onderwijs. Ook heeft zij ervaring in strategische beleidsontwikkeling voor levenslang leren en werkte zij als projectcoördinator voor de Sustainable Development Goals. Binnen Neth-ER houdt Dominique zich bezig met onder andere de Europese Onderzoeksruimte (ERA), gezondheid, duurzaamheid en erkenning. Zij is accounthouder voor de leden Nuffic en de studentenvakbonden ISO en LSVb.