bram-ruber

Bram Ruber

Beleidsmedewerker

Leden: Nuffic, ISO, LSVb
Dossiers: Digitalisering, Erasmus+, Europese Onderwijsruimte (EEA), Internationale samenwerking (niet-EU) in Onderwijs, ECTS, Benchmarking & ranking, PO/VO, Kennis & Vluchtelingen, MSCA, 

 

Bram heeft met zijn stage bij Neth-ER de Master Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, waarna hij is begonnen als Beleidsmedewerker. Daarvoor heeft hij zijn Bachelor Geschiedenis aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond. Hij is accounthouder van Nuffic en de NWO, en houdt zich voornamelijk bezig met onderwijsbeleid en digitalisering.

 

Gedurende zijn studietijd heeft Bram twee bestuursjaren gedaan en is hij een jaar werkzaam geweest als medewerker van de afdeling studentenzaken aan de Radboud. Vanuit hier is hij zich gaan interesseren voor onderwijsbeleid en hoe dit doorwerkt op studenten. De manieren waarop studenten zich kunnen ontplooien en hoe dit door de Europese Unie wordt gefaciliteerd is daarom een van zijn interesses. Bram komt nog graag terug in zijn voormalige woonplaatsen in Nijmegen en Limburg.